Política

Homs: “El govern no és insensible a la concentració dels “indigants”

El portaveu del govern diferencia entre “la protesta pacifica del diumenge” i “els fets lamentables del passat 15 de juny a l'entorn del Parlament de Catalunya”

L'executiu català mostra “la seva voluntat de diàleg” després que l'oposició hagi presentat 2.344 esmenes a la ‘llei Òmnibus'

Francesc Homs, portaveu del govern en roda de premsa aquest dimarts després del Consell Executiu, ha volgut fer una balanç “el més equilibrat possible” sobre les concentracions dels “indignats”.

El govern ha volgut diferenciar entre “la manifestació pacifica dels “indignats” del passat diumenge” i “els fets lamentables del passat 15 de juny a l'entorn del Parlament de Catalunya”.

Precisament, respecte els incidents de la Ciutadella, el govern compareixerà davant de les institucions judicials per “facilitar la identificació” dels agressors.

Homs ha volgut destacar que el govern “no es insensible” a la manifestació pacifica dels “indignats” que va tenir lloc diumenge a Barcelona.

Al seu entendre, la manifestació podria “accelerar l'elaboració d'una llei electoral perquè el context hi ajuda”.

Llei Òmnibus

Respecte la tramitació de l'avantprojecte de la llei Òmnibus, una llei que ha qualificat de “gran abast”, que engloba l'aprimament de l'administració pública, Homs ha assegurat que a “falta de recursos directes cal facilitar els tràmits a qui vulgui crear empreses”.

Homs ha assegurat que l'oposició “ha presentat 2.344 esmenes a la ‘llei Òmnibus' que s'han analitzat avui durant la reunió del consell executiu”.

El govern ha mostrat “la seva predisposició i la voluntat de diàleg” amb el conjunt de les forces polítiques representades al Parlament de Catalunya i ha “encarregat al grup de CiU que obri una roda de converses amb tots els grups per apropar posicions”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.