Societat

El PP de Lleida defensa la multa per portar el CAT a la matrícula

La regidora Imma Manso recorda que enganxar qualsevol adhesiu a les plaques de la matrícula està prohibit

Els populars demanen explicacions a l'alcalde, Àngel Ros, per dir que la policia local no té ordres de sancionar en aquests casos

El Partit Popular de Lleida ha reclamat aquest dijous a l'equip de govern socialista de la Paeria que “defensi fermament l'actuació de la Guàrdia Urbana en l'exercici de les seves funcions”. Ho ha fet a través de la regidora Imma Manso, portaveu dels populars a l'Ajuntament de Lleida, en relació a la multa que un guàrdia urbà va imposar divendres passat a un conductor que duia el CAT a les plaques de matrícula del seu vehicle.

La Guàrdia Urbana va sancionar el conductor amb 200 euros. Prèviament, un agent li havia demanat que arrenqués els adhesius del vehicle, estacionat a la Rambla Ferran, i el conductor hi havia accedit. El guàrdia també es va negar a dirigir-se al sancionat en català.

Imma Manso ha demanat a l'alcalde, Àngel Ros, que aclareixi les seves declaracions a través de les xarxes socials on afirmava que la policia local no té ordres de multar per aquest fet. La regidora ha recordat que enganxar a la matrícula qualsevol tipus d'inscripció “està prohibit pel Reglament General de Vehicles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.