La URV adjudica les obres de construcció del campus de les Terres de l'Ebre

La Universitat Rovira i Virgili (URV) ha adjudicat les obres de construcció del campus de les Terres de l'Ebre, que es construirà al barri de Remolins amb una inversió de 15 milions d'euros. Així ho va explicar ahir el director del campus al vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i al delegat del govern a l'Ebre, Lluís Salvadó. «Aquesta adjudicació permetrà que el campus estigui operatiu el curs acadèmic 2011-2012 i aproximadament l'11 de setembre es posarà la primera pedra», va dir Carod-Rovira, que ahir va presidir el consell de direcció de l'administració territorial del govern a les Terres de l'Ebre. A més del nou edifici, el vicepresident de la Generalitat va destacar que s'està treballant perquè al campus de l'Ebre s'imparteixen especialitats que la URV no fa al Camp de Tarragona. «El context de les Terres de l'Ebre el fan un espai idoni per dur a terme especialitats en l'àrea de ciències ambientals», va manifestar Carod-Rovira. «Hi ha un acord del govern i de la URV per fer de l'Ebre un espai universitari», va afegir-hi.

Edifici de les delegacions

D'altra banda, el vicepresident de la Generalitat va avançar que durant el mes de juliol el govern aprovarà la partida plurianual per construir l'edifici dels serveis territorials del govern al carrer Montcada de Tortosa. El projecte, que en principi estava valorat en 12 milions d'euros, s'encareix 1,5 milions d'euros. Està previst que l'empresa pública GISA adjudique les obres al setembre i que comencen durant el mes de novembre. Pel que fa al termini de construcció del nou edifici, és de 30 mesos, tot i que l'aparcament subterrani que inclou el projecte estarà llest en 18 mesos, segons el delegat del govern a l'Ebre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Els Miquelets tornen a desembarcar a la platja d’Arenys

arenys de mar
Societat

Nova manifestació de treballadors de presons per reclamar més seguretat

Barcelona
PUIGCERDÀ

El consistori perseguirà i denunciarà les actituds incíviques

PUIGCERDÀ
societat

L’Ascensió de Granollers engega motors

GRANOLLERS
ROSES

L’Àrea de Turisme promou l’estalvi d’aigua en hotels i càmpings

ROSES
societat

L’acampada de la UB es mantindrà el 12-M si el rectorat no respon

Barcelona
infraestructures

Adjudicades les obres d’una nova via ciclista al corredor de la C-66

celrà
ARBÚCIES

Salut deixarà el municipi sense base SEM i ambulància a partir del 2025

ARBÚCIES
Salut

Les obres del nou edifici principal de l’Hospital Joan XXIII començaran a finals d’any

Tarragona