El nou grau d'ADE i educació primària, novetats principals al campus de l'Ebre

El campus de la URV a les Terres de l'Ebre començarà l'activitat acadèmica avui, ja que ahir era dia festiu a Tortosa. La novetat principal del curs serà l'inici de les obres del nou edifici del campus al parc de la Fira de Remolins, que executarà l'empresa barcelonina PAI amb un pressupost de 9,5 milions d'euros i un termini d'execució de 16 mesos. La col·locació de la primera pedra s'ha previst per al 16 d'octubre, segons van anunciar fonts de l'Ajuntament.

Però al marge de les obres del campus, el més important serà l'adaptació dels diferents estudis als nous graus, ja que tots passen a tenir una durada de quatre anys. El campus ebrenc ha ofert 75 places del grau d'infermeria, que s'han cobert del tot, i 50 places més del nou grau d'administració i direcció d'empreses (ADE), que substitueix l'antiga diplomatura d'empresarials. El nou grau d'ADE, que s'impartirà en horari de matí com havien reclamat els alumnes, també inclourà un itinerari acadèmic per als estudiants que es vulguen especialitzar en la branca de turisme, ja que aquest curs no s'han ofert aquests estudis. La URV encara no sap si s'ompliran totes les places disponibles en el nou grau d'ADE, tot i que la preinscripció va anar força bé. En canvi, ja s'han omplert les 40 places que s'havien ofert en el grau d'educació infantil, i les 40 places més ofertes en els nous estudis d'educació primària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona