Urbanisme

La URV demanarà a l'Ajuntament de Tortosa que cobreixi el desguàs del canal i el barranc de Remolins

És un dels aspectes de l'accés al nou campus que no s'han previst en el projecte

Fabregat va detallar que els accessos al nou campus de la URV seran des de l'avinguda de Remolins, per als que hi arribin des del pàrquing del pavelló firal, i des de la vora del riu, per als que ho facin caminant des del centre de Tortosa. Segons el director del campus, podria haver-hi un accés per als vehicles de servei, però no hi haurà un vial directe al nou edifici, que compartirà el pàrquing amb el pavelló de Remolins. Fabregat va aclarir que el projecte no preveu la cobertura del barranc i del desguàs del canal, i va anunciar que es posarà en contacte amb l'alcalde perquè l'Ajuntament puga assumir les obres. Amb tot, fonts municipals van explicar a El Punt que aquesta és una actuació que el consistori no tenia previst assumir.

El desguàs del canal i el barranc de Remolins suposen una doble barrera física que separa el pavelló firal i el parc de la Fira, i que els estudiants i el personal del campus només podran travessar per dos punts: l'avinguda de Remolins o la passarel·la habilitada durant la construcció del pavelló. Fabregat va matisar que la cobertura del barranc i del desguàs no es va incloure en el projecte perquè la URV no tenia cedits els terrenys.

Més classes i serveis a la tarda

GUSTAU MORENO

Azael Fabregat va anunciar ahir a Tortosa que el rector de la URV ja ha signat l'acord de la mesa de contractació de les obres del nou campus, que executarà l'empresa barcelonina PAI amb un pressupost de 9,5 milions d'euros i un termini d'execució de 16 mesos. Segons el director del campus de l'Ebre, l'empresa adjudicatària i l'Institut Català de Finances han de signar ara el contracte, i la previsió és que les obres puguen començar al setembre.

A banda d'això, Fabregat va confirmar que el nou grau d'administració i direcció d'empreses s'impartirà en horari de matí, com reclamen els alumnes, però que el campus de l'Ebre tindrà més classes i més serveis a la tarda. Fabregat va precisar que els nous estudis de magisteri de primària es faran a la tarda i també els dos màsters de secundària –necessaris per als que volen presentar-se a les oposicions– que s'impartiran a l'edifici Betània. El director també va dir que ampliaran l'horari de la biblioteca i del servei d'informàtica, i que consolidaran la nova parada d'autobús per facilitar l'ús del transport públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona