Els locals d'oci nocturn de Tarragona s'uniran en una plataforma per defensar-se

Servirà de suport per als responsables dels locals, que se senten atacats per la Guàrdia Urbana

«No sabem quines intencions hi ha al darrere, però es produeixen tancaments de manera excessiva.» Així ho manifestava ahir el director del Loop, un dels locals de la Part Baixa de Tarragona que han estat objecte de tancament per part de la Guàrdia Urbana.

El responsable d'aquest local assegura que el problema són les llicències, ja que provoquen contradiccions. «Per una banda, segons algunes llicències, no es pot posar música, però per l'altra t'ofereixen subvencions perquè facis concerts», explica el director del Loop. Per aquest motiu, els propietaris de tots els locals d'oci nocturn de Tarragona preparen la creació d'una plataforma on puguin tenir un punt de suport. «Quan ens passa una cosa així, no sabem com defensar-nos ni tenim cap lloc on anar, i per això volem crear la plataforma.»

A més, l'objectiu de la plataforma també és exigir més coordinació entre les administracions i els diversos departaments, ja que en moltes ocasions, segons asseguren, les denuncies «no tenen coherència». «Apareix la Guàrdia Urbana i ens multa abans que puguem dir res», va dir el director d'aquest local d'oci nocturn.

D'altra banda, els propietaris dels locals també es mostren contrariats amb la política de l'administració tarragonina pel que fa a l'oci nocturn. Recorden que cada cop queden menys locals a la ciutat, ja que molts es van traslladar a la zona lúdica del Port, i asseguren que així Tarragona acabarà sent «una ciutat dormitori».

El director del Loop insisteix que en aquest local s'han organitzat més de 80 concerts en un any, «que d'una altra manera potser no s'haurien fet», i també recorda que els responsables de tots els locals fan esforços per mantenir l'ordre i el silenci al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.