El pavelló firal de Tortosa no té prou aigua calenta per fer-hi esport

Bel encarrega un informe per millorar una instal·lació «poc dimensionada»

El portaveu del PP, Antonio Faura, va preguntar en el ple si era cert que els esportistes no tenen prou aigua calenta al nou pavelló firal de Tortosa. A més, va advertir que hi havia hagut moltes queixes, i que fins i tot s'estava preparant una manifestació dels usuaris per reclamar millores al pavelló. En aquest sentit, l'alcalde va confirmar que la instal·lació de l'aigua calenta del pavelló de Remolins «no es va dimensionar prou», i que el problema s'agreuja durant els caps de setmana, que és quan l'equipament té més usuaris practicant esport. De fet, Bel va atribuir-ho a «un defecte greu de construcció» del pavelló, sens dubte l'obra més destacada del segon mandat del socialista Joan Sabaté.

El pavelló de Remolins va ser inaugurat arran de la fira Expoebre del 2007 i just abans de les eleccions municipals, amb un cost superior als 10,5 milions d'euros. L'Ajuntament va construir un edifici contenidor per poder organitzar fires, grans esdeveniments, concerts i congressos, però també per fer-hi esport gràcies a la seua divisió interna en quatre pistes poliesportives. Així, Tortosa va rebre una subvenció de 597.000 euros del Consell Català de l'Esport, perquè el pavelló de Remolins ajudés a descongestionar el pavelló de Ferreries. El govern actual, que ha denunciat les mancances del pavelló i el sobrecost del projecte, que va tenir una desviació superior al 54%, ha volgut optimitzar el seu ús al màxim i hi ha introduït algunes millores, com la instal·lació d'una pista de parquet mòbil. Però aquesta optimització esportiva ara ha causat els problemes amb l'aigua calenta. «Quan hi ha diversos partits i esports, i tota la gent es vol dutxar, no hi ha prou temps perquè l'aigua es torne a escalfar», va lamentar l'alcalde. Bel va assenyalar que han encarregat un informe a una empresa externa per determinar la millor solució. Segons l'alcalde, una possibilitat seria fer la instal·lació de l'aigua de cap i de nou, però potser només caldrà construir una instal·lació complementària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Recerca a l'abast de tothom

Barcelona
biologia

Comptar i identificar papallones, un clàssic pioner que encara creix

DEMOGRAFIA i visió per computació

Ajudar els ordinadors a crear una xarxa social dels avantpassats

etnografia

Estudiar els pastors actuals per entendre la ramaderia del neolític

contaminació Acústica

Pla per controlar el soroll de l’oci nocturn a les places de Gràcia

ecologia

Detectius als boscos per calibrar la sequera

LA CRÒNICA

Contenidors i senglars a Montjuïc

oceanografia

Surfistes, bussos i banyistes al rescat del mar

Frederic Bartumeus
Biòleg impulsor del projecte Mosquito Alert

“La ciutadania pot ser a tot arreu”

Blanes