Urbanisme

Tortosa

Mercadona comença les obres d'un hipermercat

L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va anunciar ahir, unes hores abans de la inauguració del Carrefour d'Amposta, l'inici de les obres del nou hipermercat de Mercadona en uns terrenys del pla parcial Portal de Ciutat Centre, al costat de l'autovia de l'Aldea (C-42). El projecte suposa una inversió de 2 milions d'euros i la creació, en un primer moment, de trenta llocs de treball.

Les obres van començar la setmana passada, un cop acabada la urbanització del sector. El nou Mercadona quedarà situat entre el nou centre d'acollida turística (CAT) i el nou pavelló del Temple. L'empresa té previst obrir l'hipermercat al setembre, en una parcel·la de 10.007 metres quadrats, amb una superfície de venda de 1.600 metres quadrats i un pàrquing amb 200 places. Mercadona mantindrà i millorarà el supermercat urbà que ja té al barri tortosí de Ferreries, i el nou hipermercat serà un centre comercial que seguirà un model innovador que ha estat batejat com a “botiga per ambients”. Es tracta d'un nou concepte d'hipermercat que permet optimitzar l'acte de compra gràcies a una millor distribució de l'espai i al disseny exclusiu de les seccions. A més, l'edifici inclourà una sèrie de mesures mediambientals per reduir un 20% el consum energètic.

Al desembre, la Generalitat va aprovar l'ampliació de la trama urbana consolidada de Tortosa en l'àmbit dels dos portals de Ciutat, un tràmit que ha possibilitat l'arribada de Mercadona i Decathlon. En aquest sentit, la multinacional de roba esportiva ja té la llicència d'obres per aixecar una nau a Tortosa, i podria obrir per Nadal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
girona

Estudiants de secundària de la demarcació creen 17 cooperatives experimentals

GIRONA
urbanisme

S’enllesteixen els treballs de rehabilitació de dues antigues adoberies de Vic

vic
GIRONA

L’IAS incorpora la nova promoció de residents

GIRONA
societat

Conveni entre l’Espai LGTBI i l’Observatori contra l’LGTBI-fòbia

girona
CULTURA

Canet compra la rectoria vella i tanca el cercle dels equipaments escènics

CANET DE MAR

El projecte ReNatura de Mataró desperta l’interès dels veïns

mataró
societat

SAP i SME denuncien l’aglomeració d’efectius de Trànsit de Girona

girona

El canal d’Urgell ajorna el quart reg previst perquè consideren que el desgel i les pluges no són suficients

Mollerussa
societat

PortAventura amplia el projecte Dreams Village amb quatre cases més

Vilaseca/Salou