Els amos de les cases de l'Onyar critiquen que es permeti «El Niu» i es renovin les façanes per estètica

Sostenen que no volen pagar el cost que té «mantenir la postal de la ciutat»

L'associació de veïns de la Rambla i l'Argenteria va convocar ahir els propietaris per explicar-los les primeres converses amb l'Ajuntament. Des del principi han defensat que no volen pagar unes obres «per qüestions estètiques» i consideren que les haurien d'assumir l'Ajuntament o la Generalitat, com va fer el govern català ara fa 26 anys. Malgrat que hi van assistir molt pocs propietaris, els presents es van mostrar partidaris d'organitzar mobilitzacions i accions de protesta com ara la penjada de pancartes a les façanes del riu, la imatge més clàssica de la ciutat.

La junta de l'associació defensa, a més, que «ara és un mal moment per a les obres» a causa de la crisi actual. Una advocada especialista en urbanisme troba anòmal que sigui el consistori qui faci el projecte, quan això pertocaria als veïns, i diu que només es pot obligar a pagar als veïns «si l'estat de la façana és òptim» i admet que ara «cap cau a trossos».

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.