CICLISME / TOUR DE FRANÇA

Menys problemes dels que s'esperaven a la carretera

Gairebé no hi va haver incidències greus de trànsit, tot i que la jornada d'avui serà més complicada

El Servei Català de Trànsit (SCT) va fer una valoració positiva del funcionament del dispositiu especial que es va posar en marxa amb motiu del Tour de França a Girona i Barcelona. Les afectacions viàries van ser mínimes i, a banda de les restriccions ja previstes, la incidència més greu va ser la cua de tres quilòmetres que es va formar a l'altura de Santa Cristina d'Aro, en direcció a la Costa Brava. L'entrada a la capital gironina va ser més fluïda del que s'esperava, i molta gent va aprofitar el transport públic per desplaçar-se. El director del SCT, Josep Pérez-Moya, va assegurar que els ciutadans havien respost amb «civisme» a l'esdeveniment. Molts conductors, alertats per les recomanacions de Trànsit, van modificar la seva ruta i els seus horaris habituals per arribar a la seva destinació.

Les complicacions podrien ser més greus avui, ja que el Tour començarà a Barcelona i caldrà tallar molts accessos principals en hora punta. Per aquest motiu, el SCT recomana utilitzar el metro i el tren i, en el cas dels conductors, modificar els horaris per intentar entrar a la capital catalana abans de les nou del matí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.