CICLISME / TOUR DE FRANÇA

Armstrong té un detall amb Girona

El nord-americà va trencar amb el seu costum de no pujar al control de signatures

Després de cinc anys en què passava la temporada vivint al Barri Vell de Girona, l'empremta que la ciutat ha deixat en el nord-americà Lance Armstrong és certament notable, fins al punt que dimecres, en l'arribada a Perpinyà i abans d'arribar a Catalunya, el gran campió –set Tours guanyats de manera consecutiva– havia dit: «Sento que Girona és la meva segona llar.»

Ahir, en el control de signatures previ a la sortida neutralitzada que es va fer a la Devesa, les seves paraules van esdevenir fets. I és que el ciclista de l'Astana no té per costum pujar al podi per signar. Senzillament passa per la caixa dels organitzadors i paga els 100 francs suïssos –uns 65 euros– que la prova té marcats com a multa per als que fan com ell (que n'hi ha). Amb la ciutat de Girona, però, el ciclista més mediàtic de tots els temps va fer una excepció i va pujar, juntament amb els seus companys de l'Astana a signar el control. I quan el presentador el va anomenar, el nombrós públic present el va ovacionar, llevat dels quatre desinformats que hi ha a tot arreu, que el van xiular. Abans que ell, gran ovació també per a Alberto Contador.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.