Salut

Pallarès: “No ens volem carregar l'estat del benestar”

El delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va defensar ahir al vespre el pla de xoc del govern. “No ens volem carregar l'estat del benestar”, va sentenciar Pallarès per justificar les tisorades en la sanitat, basades en la “racionalització i optimització dels recursos”. “La realitat és la que és, sense buscar culpables; però no podem acceptar el fals alarmisme que estan generant alguns partits, potser nerviosos per la proximitat de les municipals”, va concloure.

Amb aquestes paraules, Pallarès contestava el PSC, ERC i ICV, que aquesta setmana han acusat el govern de CiU d'estar “desmantellant” la sanitat pública a les Terres de l'Ebre, on l'hospital de Tortosa Verge de la Cinta és l'únic centre públic de referència. En declaracions a l'ACN, Pallarès ja va deixar clar que la situació “és complicada”, però va voler llançar un missatge de tranquil·litat als usuaris de la sanitat, tot assegurant que els serveis “no es veuran afectats”. Així, tant Pallarès com l'alcalde de Tortosa, el també convergent Ferran Bel, han assegurat que les tisorades són necessàries “per sufocar la mala gestió” i “el desgavell” del tripartit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.