Poblet destaca l'aposta turística i cultural de la Setmana Santa de Tortosa

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, va ser l'encarregat de pronunciar ahir el pregó inaugural de la Setmana Santa de Tortosa, que aquest diumenge viurà la seua jornada més popular i tradicional amb la processó de diumenge de Rams. En aquest sentit, Poblet es va referir a la Setmana Santa tortosina com una festa de caràcter universal, «que se celebra en una ciutat antiga i igualment universal». Així, el president de la Diputació va voler vincular aquesta celebració religiosa a l'aigua, al riu i a la llum, «tres símbols de vida que són ben presents a Tortosa, el Baix Ebre i el conjunt de les Terres de l'Ebre». «La Setmana Santa és com el riu Ebre, que en el seu recorregut ha sabut aplegar els millors elements nodridors, des de l'origen, des de les fonts, fins avui, i els ha anat acumulant en un delta que enriqueix la vida present», va assenyalar.

D'altra banda, Poblet va remarcar la necessitat de treballar per buscar una solució als problemes amb una nova perspectiva de diàleg entre tots els agents socioeconòmics. El president de la Diputació també va destacar el projecte de Tortosa per convertir l'antiga església de Sant Antoni en el nou centre d'interpretació de la Setmana Santa. Segons Poblet, «la Setmana Santa de Tortosa té prou força i interès per atraure un turisme religiós» que fomenti l'art, la cultura i el diàleg entre els creients i els no creients, i entre els laics i els religiosos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.