El PP valencià respon al sumari del «cas Gürtel» amb amenaces a qui dubte de la seua honradesa

El sumari desvela nombrosos obsequis d'Orange Market a consellers i responsables del PP

«Ens reservem el dret de mamprendre accions judicials contra tot aquell que pose en dubte l'honradesa del PPCV». Amb aquesta frase, el PP posava fi a la seua reacció oficial davant l'alçament del secret de sumari de la investigació del cas Gürtel al Tribunal Superior de Justícia de Madrid.

A pesar dels múltiples indicis, la formació conservadora afirma amb rotunditat que no hi va haver finançament irregular del partit.

El sumari confirma filtracions prèvies com ara que, El Bigotes, va gastar milers d'euros en regals de Nadal a alts càrrecs de la Generalitat i les seues famílies. Així, Orange Market va regalar a l'aleshores consellera de Turisme i actual presidenta de les Corts Valencianes, Milagrosa Martínez, un rellotge de 2.400 euros. Martínez ocupava precisament la conselleria que s'encarregava de donar-li a Pérez les adjudicacions de Fitur.

L'exsecretari general del PP, Ricardo Costa, actualment de baixa temporal en la militància del partit, va rebre una maleta de Loewe de 1.130 euros i el vicepresident Juan Cotino un jaqueta de Milano.

La família del president del Consell, Francisco Camps, també va resultar beneficiada pels obsequis de la trama de corrupció, ja que a la seua muller li van regalar una bossa de Loewe valorada en 750 euros i als seus fills videojocs de Sony i una maleta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.