Articles

Duran, congelat com Walt Disney

Passa-ho!

La part C de CiU està refundant la nevera que comparteix amb la part U. Diu la part C de CiU que l’aparell ja no refreda com abans i ara va per les botigues cridant que busca una nevera nova que sigui molt més gran i, sobretot, on càpiguen tota mena de productes. El problema és que, per a desesperació dels venedors, la part C de CiU entra als establiments dient que vol una nevera nova, però sense tenir clar ni el model, ni la mida, ni la marca i ni tan sols si prefereix que sigui no frost o no.

Mentrestant, la part U de CiU assisteix amb neguit a aquest sobtat interès de la part C per canviar la nevera. Sobretot perquè a la part U de CiU, la nevera que comparteixen els sembla fantàstica i ni s’havien plantejat canvis. Oficialment la part U de CiU es queixa de que el canvi de nevera s’ha decidit sense comptar amb ells. La realitat és que aquí el que hi ha en joc és, un cop més, el liderat intern dins la nevera. Total, que en Duran ha decidit continuar amb el seu tradicional joc del “ara em compro una nevera nova; no, ara em quedo amb aquesta” i ha congelat la seva decisió d’anar de a cap de llista a les generals. Però, és clar, això és molt arriscat.

1. Vivim en un país on la llum marxa amb molta facilitat. A veure si ara patirem una altra apagada. I vostè ja sap el que passa en aquests casos: o et menges al mateix moment tot el que hi ha al congelador, amb el risc de patir una greu indigestió, o ho llences tot a la brossa abans que es podreixi.

2. Pots congelar-te, que passi el temps i que quan vulguis descongelar-te se t’hagi covat l’arròs. Seria una mena de síndrome Walt Disney. La llegenda diu que està congelat esperant el dia que la ciència pugui curar la malaltia causant de la seva mort. Molt bé, però mentre arriba aquest moment, l’empresa Disney continua funcionant. I cada dia que passa s’assembla menys a la que va conèixer el senyor Walt en vida. O sigui que si algun dia el descongelen, el pobre home es trobarà en un món que ja no és el seu. Ves que al Duran no li passi el mateix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.