Política

La fiscalia de l'Audiència Nacional obre diligències per la crema de fotografies de la família reial a Girona

Segons la fiscalia, els responsables de la crema de les fotografies podrien ser autors d'un delicte d'injúries a la Corona

La fiscalia de l'Audiència Nacional ha decidit obrir diligències per la crema de fotografies de la família reial en el transcurs de la concentració d'aquest dijous davant l'Ajuntament de Girona per protestar contra la presència del Rei Joan Carles a la ciutat.

Segons la fiscalia, els responsables de la crema de les fotografies podrien ser autors d'un delicte d'injúries a la Corona.

Identificat un dels autors
El Departament d'Interior de la Generalitat ha comunicat que ja tenen prou indicis com per identificar un dels encaputxats que van cremar les fotografies. El secretari de Seguretat Pública, Joan Delort, ha explicat que s'està treballant en la identificació de l'altre encaputxat.

Actuació dels Mossos
Pel que fa a la actuació dels Mossos d'Esquadra durant l'incident, Delort ha al·legat que no es va intervenir a la plaça del Vi per raons d'"oportunitat i proporcionalitat", en una plça petita on no hauria estat convenient "llençar més gasolina a l'incendi".




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.