Política

Encaputxats cremen una foto dels Reis d'Espanya

Diada Nacional

Un grup d'encaputxats ha cremat una foto dels Reis d'Espanya i les banderes d'Espanya i França en el final d'una de les manifestacions independentistes que s'han celebrat avui a Barcelona amb motiu de la Diada de l'11 de setembre.

Abans d'iniciar-se els parlaments al Passeig del Born, uns encaputxats vestits amb granotes han pujat a la tarima per cremar una foto dels Reis d'Espanya.

Després de les intervencions, altres encaputxats han tornat a fer acte de presència i han calat foc a dues banderes d'Espanya i de França, un acte que ha estat imitat per diversos dels assistents que tenien petites banderes dels dos països.

Al Fossar havia acabat la primera marxa de les manifestacions que ha arrencat a les cinc de la tarda de la plaça Urquinaona però que abans d'arribar al Parc de la Ciutadella s'ha desviat cap al Fossar dels Moreres, cita tradicional de l'independentisme més radical.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.