Política

Tancada simbòlica pels imputats en el cas de les fotos del rei

Crema d'imatges

Un grup de joves van protagonitzar ahir una tancada al rectorat de la Universitat de Girona per protestar contra l’enjudiciament dels 16 imputats en el cas de la crema de fotos del rei. Es tracta del primer acte de tot un seguit de protestes que duraran fins al 29 d’octubre, data en què començarà el judici. A la tancada, que es va dur a terme sense incidents, hi havia els 16 encausats, que s’enfronten a una multa de 3.000 euros per a cada un per un delicte d’injúries contra la Corona. Ells responsabilitzen de la situació la Universitat perquè és la institució que va convidar el rei.

El fet que el judici coincideixi amb la diada de Sant Narcís serveix als protestants per intentar mobilitzar el màxim de gent de cara a l’acte polític que tenen previst fer el dia 28 a la plaça del Vi, on va tenir lloc la crema de fotos. També hi haurà autocars per donar suport als imputats a Madrid.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.