Política

La premsa estrangera atribueix les acampades a la corrupció de polítics com Francisco Camps

'The New York Times' i 'The International Herald Tribune' publiquen un article on destaquen la corrupció dels polítics espanyols

L'article recorda el cas dels vestits de Camps i el compara amb el primer ministre italià, Silvio Berlusconi

La fi de la corrupció entre els polítics i entre ells, el cas del president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, per l'afer Gurtel. Això és el que destaquen el rotatiu nord-americà The New York Times , així com The International Herald Tribune en la seva edició d'ahir i d'avui, respectivament, quan publiquen el mateix article sobre les acampades a l'Estat espanyol. L'article destaca que en vista a les eleccions de diumenge, milers de persones, especialment joves, han pres els carrers de Madrid, Barcelona i altres ciutats importants per demanar la fi de la corrupció entre els partits establerts. Per això, destaquen que entre els lemes hi ha 'No els votis' i recorden que aquest grup va publicar un mapa a internet sobre les poblacions amb polítics pendents d'investigació judicial. Entre aquests, l'article destaca el cas del president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, de qui destaca que cap a finals d'any segurament anirà a judici pel cas Gurtel. Al costat d'ell, afirmen els rotatius, també hi haurà “diversos polítics del principal partit de centre-dreta, el Partit Popular.” L'article recorda el cas dels vestits de Camps i el compara amb el primer ministre italià, Silvio Berlusconi. “Com Silvio Berlusconi, el primer ministre immers en l'escàndol, el senyor Camps es retrata ell mateix com una víctima de la caça de bruixes de opositors polítics, jutges i mitjans d'esquerres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.