Política

Fernández Díaz demana “màxima prudència” als governs en aplicar la prohibició de les protestes

El cap de llista del PP a Barcelona aposta per trobar l'equilibri entre “responsabilitat, prudència i acatament”

Indica que s'ha de complir la resolució i que l'actuació pertany a Interior

El candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat “la màxima responsabilitat per part de tots i la màxima prudència del govern de la Generalitat i de l'executiu espanyol per aplicar la sentència de la Junta Electoral Central” en el moment de prohibir els actes de protesta convocats entre la mitjanit de dissabte i la de dilluns.

El cap de llista del PP ha remarcat que espera que “el compliment de la sentència judicial, que s'ha d'acatar, es faci amb la màxima responsabilitat per part de tots i amb absoluta prudència per part dels governs català i espanyol. Fernández Díaz també ha ressaltat que quan hi ha una resolució “no es tracta de si agrada més o menys” i, per tant, ha evitat valorar si aquesta li semblava bé o no.

Fernández Díaz ha dit que el conseller d'Interior, Felip Puig, és qui ha de donar la resposta si es manté la concentració a les dotze de la nit. “S'haurà d'actuar trobant l'equilibri entre la responsabilitat, la prudència i l'acatament a una sentència judicial, que s'ha de complir”.

Preguntat per si afectaria el resultat electoral, ha dit que no s'ha d'interpretar res sobre aquest tema.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.