Societat

S'investiga si la parricida de Lloret va encobrir abusos del pederasta als seus fills

La dona va viure a Barcelona amb el fugitiu, buscat per les autoritats britàniques des de feia dos anys

Els Mossos d'Esquadra investiguen si la dona acusada de matar els seus dos fills en un hotel de Lloret de Mar va encobrir abusos sexuals als seus fills comesos pel pederasta amb qui vivia a Barcelona, després d'haver fugit fa dos anys de la Gran Bretanya.

Precisament, la suposada parricida, Lianne S., ha estat traslladada aquest dijous des dels calabossos de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Blanes fins al pis de Barcelona on va viure amb el pederasta, Martin Anthony S., per trobar pistes que ajudin a clarificar el mòbil exacte del crim.

L'escorcoll
En aquest registre, que s'ha prolongat durant una hora al pis sisè primera del número 368 de Travessera de Gràcia, els agents també han buscat indicis sobre si la dona va poder encobrir abusos del pederasta als seus fills, per si finalment l'autòpsia dels cadàvers dels dos menors, que s'està practicant avui, revela que els nens van sofrir abusos.

Aquest cas és un dels més escabrosos i confusos de Catalunya els últims anys, en confluir la detenció d'un dels pederastes més buscats al Regne Unit, el passat 7 de maig, i el crim dels dos menors a mans de la seva mare, el passat 18 de maig.

Sense respostes
Segons les mateixes fonts, malgrat que els dos casos transcorren de forma paral·lela – el pederasta ja ha estat extradit al Regne Unit –, la investigació busca punts de confluència per aclarir si el pederasta, acusat a Londres d'abusar repetidament d'una fillastra seva quan era menor d'edat, va abusar de la nena de cinc anys que va morir a mans de la seva mare.

Per tot això, els investigadors estan intentant descobrir què van fer el pederasta i la parricida els dos anys en els quals van estar vivint a Catalunya, per saber si van estar junts aquests dos anys i què va motivar que la dona se n'anés fins a Lloret per matar els seus fills.

Per trobar noves pistes, els agents han interrogat com a testimoni una cangur dels dos menors assassinats, segons les mateixes fonts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.