Successos

judicial

La filla de la parricida de Lloret relata les violacions de Smith

La filla gran de la parricida de Lloret de Mar, Lianne Smith, que el passat mes de maig va matar els seus dos fills petits, de cinc anys i onze mesos, respectivament, va explicar dimarts, davant de la cort criminal de justícia de Manchester, els detalls de com va ser sotmesa a abusos i posteriorment violacions reiterades durant una dècada per part del company de la seva mare, Martin Smith, el pare dels dos nens morts.

El relat de la víctima és estremidor: “Em feia seure i em deia: «Compto del deu a l'u, i et sentiràs com si estiguessis adormida». Ell es pensava que funcionava. Jo comptava enrere. Estava tan acostumada a fer el que em deia, que ho feia sense més. Però no funcionava. Estava completament desperta i sabia què em deia. Aleshores, ell em violava”. Els fets es van perllongar del 1995 al 2004, però la noia no ho va denunciar fins al novembre del 2007, quan va patir un atac d'histèria durant una revisió mèdica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.