Comencen les restriccions de trànsit per les obres al carrer Sol i a la pujada de les Pedreres de Girona

Els treballs permetran ampliar les voreres per millorar la comoditat dels vianants

Els primers operaris van començar ahir els treballs de reforma i millora dels carrer Sol i la pujada de les Pedreres. Ahir al matí, unes tanques ja impedien als vehicles que procedien de la UdG o la zona de Torre Gironella baixar per la pujada de les Pedreres, per bé que encara molts vehicles feien cas omís d'aquesta prohibició. Per contra, fins al més de juliol es mantindrà obert el carril de pujada per les Pedreres.

Les obres en aquesta via permetran eixamplar en algun punt fins a un metre més l'actual calçada en els punts més estrets, com ara el primer tram des del carrer del Carme, que ara farà prop de sis metres. També es preveu eixamplar voreres fins als 2,2 metres o els 3,4 metres depenent dels trams.

Ahir va quedar tallat el carrer Sol des de la pujada de les Pedreres fins a Prat de la Riba. A partir del mes de juliol, les restriccions afectaran tot el carrer Sol i la pujada de les Pedreres es tallarà des del carrer del Carme fins al carrer Muntanya.

Des d'aquell moment, encara quedarà per fer una última fase, i això provocarà que a partir del mes d'agost quedi tallada tota la pujada de les Pedreres fins al carrer Terç de Miquelets. Per garantir el trànsit, el carrer Muntanya passarà a ser de doble direcció. Les obres costen més de mig milió d'euros i s'hauran d'acabar aquest any, ja que es financen amb el pla de Zapatero. Això obliga a fer canvis en la línia 7 del bus urbà, que de baixada anirà per Terç de Miquelets, Prat de la Riba, Isabel la Catòlica i Vista Alegre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva