Girona ja té executats 21 dels prop de setanta projectes d'obres inclosos en el pla de Zapatero

Només falten començar les obres a la Devesa i el pavelló de Santa Eugènia

L'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, va fer balança ahir del ritme d'obres que segueixen tots els projectes inclosos en el fons estatal d'inversió local (FEIL) i va anunciar que ja han acabat 21 de les obres projectades. Els projectes executats són bàsicament les obres de sanejament de la plaça de Picasso, la plaça del Raïm i el Camp d'Or, així com la instal·lació de semàfors a diversos punts de Girona i l'adaptació de guals a carrers com ara Pau Vila, Emili Grahit i al davant de l'escola Vedruna. Ara, el mes d'agost es preveu que comencin les obres de remodelació de la zona esportiva de la Devesa, la renovació del paviment del pavelló de Santa Eugènia i el trasllat de línies elèctriques on s'ha de fer en un futur el pont que connectarà el sector del Trueta amb el Pont Major. Tots els treballs van al ritme esperat i es complirà el compromís d'acabar abans de final d'any, com obliga el decret del pla de Zapatero per cobrar íntegrament l'import del projecte.

Llar d'infants per al 2010

L'obra més cara és la nova llar d'infants de Montilivi, amb un cost superior als 1,5 milions d'euros, ja té l'estructura feta i s'acabara el desembre, tot i que no entrarà en funcionament fins al curs 2010/2011 amb les seves 74 places. Una de les novetats és l'ús de la geotèrmia amb un circuit d'aigua tancat per escalfar o refredar el nou recinte escolar, un mètode innovador que s'aplica per primer cop a la ciutat.

k

Més informació a www.elpunt.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.