Economia

La CUP acusa la Paeria de boicotejar la consulta a Lleida

Els organitzadors han comunicat problemes sorgits en els diferents centres cívics municipals amb la connexió a Internet sense fils (wifi)

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida acusa en un comunicat la Paeria "de boicotejar el procés democràtic que els veïns de la capital del Segrià celebren aquest diumenge per manifestar la seva opinió sobre la independència de Catalunya".

En el transcurs de la jornada, l'entitat organitzadora Lleida Decideix ha comunicat problemes sorgits en els diferents centres cívics municipals amb la connexió a Internet sense fils (wifi) tot i que no han impedit que cap persona es quedés sense votar.

La CUP lamenta "la manca de col·laboració" de l'Ajuntament per resoldre els problemes en els equipaments municipals i acusa el regidor de Participació Ciutadana, Joan Gómez, de "tot i ser conscient en tot moment de les deficiències dels espais municipals i, malgrat ser informat puntualment dels constants problemes tècnics causats per aquest motiu, hagi mostrat explícitament la negativa de col·laborar en la solució dels problemes que només s'han donat en les dependències dels centres cívics".

Per aquest motiu la CUP de Lleida exigeix el cessament del regidor "per la seva clara oposició reiterada al procés democràtic de la consulta que s'ha acabat materialitzant en la manca de col·laboració cedint la connexió de cablejat directe dels centres cívics que hauria solucionat d'immediat els impediments tècnics".

La formació independentista, qualifica d'"intolerable'' la situació viscuda en la jornada electoral i responsabilitza directament la paeria "dels perjudicis que s'hagin pogut donar en el dia d'avui".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OCDE

L’OCDE eleva tres dècimes la previsió de creixement del PIB espanyol

economia

Banc Sabadell puja a borsa mentre el País Valencià veu perillar la seva seu

barcelona
economia

Els llocs de treball al Vallès Oriental van a l’alça el primer trimestre de 2024

GRANOLLERS
estats units

La Fed no cedeix i manté els tipus en el seu nivell més alt dels darrers vint anys

barcelona
CONFLICTE LABORAL

La plantilla de Llansà talla la N-260 i manté la vaga en defensa dels acords

LLANÇÀ

Roses rep el primer dels nou creuers que hi passaran aquesta temporada

roses

Mig miler de persones demanen reduir la jornada laboral

girona
economia

El BBVA garanteix el seu “compromís total amb Catalunya”

barcelona
economia

Clam per “menys jornada i millors salaris” en un Primer de Maig marcat pel 12-M

barcelona