Que la ratxa continuï

El Barça busca la cinquena victòria consecutiva en la lliga

Puyol és baixa per sanció i Alves i Abidal es van entrenar ahir bé

El Getafe arriba al Camp Nou pensant en la copa i Míchel reservarà jugadors

Després d'una altra setmana llarga, el Barça torna a la competició avui amb la intenció de continuar amb la bona ratxa de resultats que manté des que es va iniciar el campionat i que s'ha accentuat aquest mes de gener. L'equip de Pep Guardiola busca avui contra el Getafe continuar invicte en la lliga, acumular el seu 21è partit sense perdre i continuar amb la trajectòria victoriosa d'aquest mes de gener. Era temut el primer mes de l'any per l'acumulació de partits i les baixes dels jugadors africans, però l'eliminació en la copa va alliberar els blaugrana de minuts i el Barça ha encadenat quatre victòries consecutives, amb tretze gols a favor i una dada espectacular, cap en contra. Dades que contrasten amb el temor que té el tècnic del Barça de les setmanes amb només un partit i que han coincidit amb una millora del joc col·lectiu blaugrana i amb una continuïtat en gairebé tots els membres de l'alineació titular.

Avui Guardiola es veurà obligat a fer canvis en defensa a causa de l'obligada absència de Carles Puyol per acumulació de targetes. Les bones notícies són que els dos laterals titulars, Dani Alves i Abidal, ahir es van entrenar amb normalitat i el mateix tècnic es va mostrar optimista respecte al fet que puguin ser avui titulars. Per si de cas, el jove lateral del filial Albert Dalmau s'entrenarà aquest matí amb el primer equip i el brasiler Maxwell també està preparat per jugar. La plaça de Puyol al centre de la defensa al costat de Piqué podria tornar a ser per a Rafa Márquez, ja que el mexicà va mostrar un molt bon nivell el cap de setmana passat a Gijón contra l'Sporting, tot i que no es descarta que pogués ser per a Txigrinski.

Guardiola no té baixes en la resta de línies. Té tots els efectius i molt per escollir. En aquest sentit, Touré Yaya podria tornar a l'equip i donar descans a Sergio Busquets i Henry tornarà amb quasi tota seguretat a l'atac, amb la qual cosa Pedro es quedarà a la banqueta.

Al davant, el Barça tindrà un Getafe que està fent una gran temporada amb Míchel a la banqueta, que està a prop de les places europees després d'haver fet la millor primera volta de la seva història a primera divisió i que disputa les semifinals de la copa. Aquesta circumstància, però, pot beneficiar avui el Barcelona. El Getafe, que ha empatat en les seves dues últimes visites al Camp Nou, arriba cansat després d'haver jugat dimecres a Sevilla i pensant a remuntar la setmana vinent al seu estadi l'eliminatòria. Míchel, que té la baixa important de Pedro León, ja ha anunciat que reservarà jugadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.