Política

Tortosa

Els “indignats” de Tortosa ocupen la plaça d'Alfons XII

La “revolta dels indignats” en favor d'una democràcia real també s'ha fet sentir a les Terres de l'Ebre. Unes 150 persones van acudir a les vuit del vespre a la crida que s'havia fet a través de les xarxes socials Facebook i Twitter, i es van concentrar a la plaça d'Alfons XII de Tortosa. A la mateixa hora, també hi havia una altra convocatòria a la plaça de l'Ajuntament d'Amposta.

En el cas de Tortosa, ja dijous a la nit va haver-hi una primera assemblea a la plaça de l'Ajuntament, però l'acampada va haver de canviar d'escenari per no coincidir, ahir al vespre, amb la festa de final de campanya de CiU. Durant la primera hora, es van fer algunes pancartes i la concentració va tenir un caràcter purament assembleari. Una de les promotores de la convocatòria, Mar Ortiz, va explicar que la intenció era passar la nit a la plaça d'Alfons XII, tot obviant la decisió de la junta electoral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.