Geli confia en el seu equip actual per continuar sent rectora de la UdG

Set de les deu persones que l'acompanyen en la candidatura han estat vicerectores aquest mandat

A diferència de l'altre candidat, Manel Poch, que no ho ha concretat perquè deixa oberta la possibilitat d'incorporar gent després de les eleccions, Geli ja ha anunciat les àrees que portarien els membres del seu equip. Dels set homes i tres dones del grup, set persones han estat vicerectores seves i tres d'elles, (Magüi Pérez, Joaquim Maria Puigvert i Lluís Albó) ho han estat durant tots aquests quatre anys.

Els que continuarien

Teodor Jové, doctor en informàtica, és professor del departament d'arquitectura de computadors. És membre del grup de recerca en comunicacions en banda ampla. Ja va ser vicerector en època del rector Batlle i en el aquest mandat ha estat vicerector de personal i política social. En cas de victòria de la candidatura de Geli, seguiria ocupant aquest lloc.

Jordi Regincós, doctor en informàtica, és professor al departament d'informàtica i matemàtica aplicada i membre del grup de recerca d'enginyeria del software, llenguatge i programació. És el vicerector d'economia i recursos. En el pròxim mandat seria vicerector d'estudiants i economia.

Martí Casadesús és doctor en enginyeria industrial i professor del departament d'organització, gestió empresarial i disseny de producte. Lidera el grup de recerca en innovació tecnològica al sistema productiu. És el vicerector de qualitat docent, i continuaria sent-ho.

Josep Calbó, doctor en ciències, és professor de física i forma part del grup de recerca de física ambiental. Va ser director de l'Institut de Medi Ambient de la UdG i ara és el responsable del vicerectorat de recerca, lloc que continuaria ocupant.

Joaquim Maria Puigvert, doctor en història contemporània, és professor d'aquesta disciplina. La seva recerca tracta de la història social de les professions liberals a Catalunya. Dirigeix la càtedra Martí Casals de medicina i salut en l'àmbit rural. Durant el mandat de Geli ha estat, primer, vicerector de recerca en humanitats i ciències socials i, després, vicerector de relacions institucionals, societat i cultura. Seria aquesta última responsabilitat la que tindria en un segon mandat de l'actual rectora.

Maria Lluïsa Magüi Pérez, doctora en psicologia, és professora a la facultat d'Educació i Psicologia i és la responsable del grup de recerca de qualitat del procés d'ensenyament-aprenentatge i formació del professorat. En aquest mandat ha estat, primer, vicerectora de docència i política acadèmica i, posteriorment, vicerectora de política internacional, feina en la qual repetiria en cas de victòria.

Lluís Albó és enginyer tècnic industrial i professor de l'àrea d'expressió gràfica a l'enginyeria. És membre del grup de recerca de disseny industrial i desenvolupament del producte. Ha estat vicerector de campus i infraestructures i continuaria exercint aquesta feina, però com a «delegat de la rectora» i no pas com a vicerector.

Les tres novetats

R. E

Tres membres de la candidatura de Geli no han format part de l'últim equip del rectorat: Carles Abellà, Maria Rosa Terradellas i Susanna Oromí. El nom que crida més l'atenció és el d'Abellà. Doctor en ciències, acumula diversos càrrecs a la UdG, des de la direcció de l'Institut d'Ecologia Aquàtica fins a la direcció del departament de biologia, que ocupa actualment. Els més rellevants, però, van ser els de vicerector en tres etapes diferents durant els mandats de Nadal. En cas de guanyar Geli, Abellà seria secretari general. També destaca la presència de Maria Rosa Terradellas, professora a Educació i Psicologia des del 1982, molt experimentada en tasques de gestió i que ja ha estat delegada de la rectora per a temes de cooperació al desenvolupament. En un segon govern de Geli seria coordinadora de l'equip de direcció. Per la seva banda, Susanna Oromí (que amb 36 anys és la més jove de la candidatura) és doctora en dret, professora de dret processal i membre del grup de recerca de qüestions actuals de dret processal. Seria vicerectora de desplegament normatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Portu regala la Champions al Girona

Girona
la crònica
La crònica

Jugar no és només cosa de nens

OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

OLOT
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella