Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa mantindran els noms durant un temps després de la fusió

Caixa Catalunya, Caixa Tarragona i Caixa Manresa funcionaran amb els seus noms actuals durant un temps després que es faci oficial l'acord de fusió entre les tres entitats bancàries. Passat aquest període, la durada del qual encara es desconeix, s'unificarà la marca un cop s'hagi fet el procés de selecció, segons va informar ahir SER Tarragona.

L'entesa per fusionar-se pràcticament és una realitat, encara que les tres entitats es donen com a màxim fins dimarts de la setmana que ve per fer les respectives reunions dels consells d'administració extraordinaris, en què donaran llum verd a una fusió que fa mesos que es gesta. De totes maneres, també podrien fer-se avui mateix.

Sigui com vulgui, encara no s'ha convocat cap dels tres consells, malgrat que l'acord de fusió és ferm i fins i tot han transcendit alguns detalls de la futura operació. Al principi, l'entitat resultant de la unió de les tres caixes no tindrà cap nom nou, ja que tant Caixa Tarragona com Caixa Catalunya i Caixa Manresa funcionaran amb els seus noms actuals mentre els responsables de màrqueting de cadascuna de les entitats perfilen l'estratègia i decideixen la nova marca.

També segons la cadena SER, és quasi segur que la futura denominació serà diferent de les tres actuals, tot i que fa la sensació que tampoc no està descartat del tot que es mantingui com a nom genèric el de Caixa Catalunya, una circumstància que ningú no ha confirmat.

Adolf Todó, l'home fort

El director general de l'entitat que naixerà fruit de la fusió i home fort serà Adolf Todó, que actualment porta les regnes de Caixa Catalunya. Aquesta decisió té el vistiplau i la confiança de Caixa Manresa, ja que Todó ja va dirigir l'entitat abans de fitxar per Caixa Catalunya. A més, Caixa Tarragona també ha donat llum verd perquè Todó esdevingui el pes pesant de l'entitat resultant de la fusió.

Pel que fa al consell d'administració que resulti de la unió, Caixa Catalunya tindrà la majoria amb un 55%, mentre que Caixa Tarragona gaudirà d'entre el 25% i el 30%, i Caixa Manresa, d'entre un 20% i un 25%. Un cop es convoquin els consells d'administració de les tres caixes, el Banc d'Espanya haurà de donar-hi el vistiplau.

EL PERSONATGE

ADOLF TODÓ
L'actual director general de Caixa Catalunya serà l'home fort de la futura entitat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva