Política

Duran defensa la Monarquia per la seva utilitat i destaca el seu poc cost

Josep Antoni Duran indica que Unió "sempre ha optat per l'accidentalitat en allò que es refereix a la direcció d'Estat"

El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ha defensat avui la "utilitat els últims anys de la monarquia a nivell d'Estat" i ha destacat el seu poc cost en comparació del d'altres direccions d'Estat a nivell europeu.
En el seu bloc personal, Duran ha fet referència a un article del diari francès Le Monde segons el qual el cost de la monarquia a Espanya és de 8,6 milions d'euros, molt menys que el pressupost del cap d'Estat d'Itàlia -que és una república, com remarca Duran- i que puja a 224 milions d'euros.

Altres xifres que el secretari general de CiU subratlla en el seu article són els 100,8 milions que costa la Prefectura d'Estat a França i els 52 milions que té de pressupost la monarquia britànica.

Duran, que ha recordat les arrels republicanes del seu partit, ha indicat que Unió "sempre ha optat per l'accidentalitat en allò que es refereix a la direcció d'Estat" i ha defensat "la utilitat els últims anys de la Monarquia a nivell d'Estat".
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.