Política

ICV convida el món veïnal a revoltar-se contra la «venda» d'Aigües de Tortosa

Forcadell anuncia que presentaran al·legacions al concurs públic i acusa l'alcalde de «desinformar»

Forcadell es va reunir dilluns a la nit, al local de l'associació de veïns del Temple, amb els dirigents de la Federació d'Associacions de Veïns de Tortosa. En acabar aquesta primera trobada, l'entitat també va mantenir una reunió informativa amb l'alcalde, Ferran Bel, i amb la regidora d'Urbanisme i presidenta de l'EMSP, Meritxell Roigé. A banda, la ronda de contactes del portaveu d'ICV havia de continuar ahir a la nit amb l'associació de veïns del Centre-Nucli Històric, i podria continuar aquesta nit amb l'associació de veïns de Ferreries-Sant Vicent.

«Tothom sospita que Tortosa hi sortirà perdent per algun lloc, i veig la gent molt sensibilitzada amb aquest tema», va valorar Forcadell. Segons el regidor d'ICV, ara el que caldria és coordinar algun tipus de reacció de les associacions, els col·lectius ciutadans i les entitats.

Dades «falsejades»

D'altra banda, Forcadell va acusar l'alcalde d'haver donat «dades falsejades» en el ple de l'Ajuntament en què es va aprovar traure a concurs l'externalització del 49% de les participacions de l'EMSP. Dilluns, el portaveu d'ICV va preguntar a Bel si havia dit «per desconeixement o bé amb ànim de confondre l'opinió pública» que el consum d'aigua a Tortosa ha augmentat en els últims anys, quan va baixar un 3% el 2009, amb un descens en la facturació de 111.259 euros. Segons Forcadell, tampoc no és cert que la inversió prevista de 400.000 euros anuals siga superior a la del 2009.

El PSC també llançarà una campanya informativa

G.M.

En realitat, el PSC és el grup municipal que va denunciar primer la decisió del govern de CiU i ERC d'externalitzar el 49% del capital de l'Empresa Municipal de Serveis Públics (EMSP). Ara, els socialistes tortosins han preparat una campanya específica per donar a conèixer als ciutadans els riscos de la transformació d'Aigües de Tortosa en una empresa mixta. El primer lloc on es veurà la campanya serà un butlletí especial de La Rosa de Tortosa, la revista que edita el PSC. Per Sant Jordi, els socialistes ja van editar un número de La Rosa per denunciar l'oposició de CiU de Tortosa a la llei de vegueries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Salvador Illa
Candidat del PSC al 12-M

“Junts no és l’opció amb més afinitat per governar”

Barcelona
Eloi Badia
Cap de llista dels Comuns a la circumscripció de Girona a les eleccions catalanes

“Cal invertir en transport públic perquè sigui efectiu”

Girona
Política

La campanya arriba al pic amb crides als indecisos

Barcelona

Garantit el 2% a la cultura

Barcelona
POLÍTICA

Esquerra aposta per un model turístic de qualitat

LLORET DE MAR
POLÍTICA

El PSC vol posar en marxa la T-Mobilitat a la demarcació

SANTA CRISTINA D’ARO
regne unit

Khan és reelegit alcalde de Londres en la victòria laborista en els comicis locals

barcelona
ARGELERS de la marenda

El cap de llista de Junts per Girona apel·la als indecisos

ARGELERS
GIRONA

La CUP insta a reprendre el procés d’independència

GIRONA