Política

Duran lamenta que cap dirigent "de primera línia" de CDC l'hagi defensat com a candidat

El secretari general de CIU i líder d'Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, ha lamentat que cap dirigent "de primera línia" de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) l'hagi defensat, el que significa, ha dit Duran, "que alguna diferència deu haver-hi" entre ambdues formacions. Per a Duran "alguna cosa deu haver-hi" sinó "surt ningú de CDC que no sigui el seu portaveu defensant al candidat", ha subratllat.

Duran i Lleida s'ha referit així als problemes entre UDC i CDC que han sorgit aquesta setmana en els mitjans de comunicació, que revelaven el qüestionament del candidat d'UDC per part d'alguns sectors de CDC, així com diferències en l'estratègia de pactes després de les eleccions generals.

En declaracions a Onda Cero, Duran no nega que existeixin problemes dintre de la federació i com a exemple ha tornat a citar "un col·lectiu de CDC", en referència a les seves joventuts -JNC-, que el van qüestionar com a candidat a les eleccions generals.

Així, ha assegurat que UDC no vol "volar sola", ja que seria un "error polític" en un moment en què Catalunya, segons Duran, pot estar a punt de viure una "explosió a les urnes", perquè "la gent s'està cansant, i molt", d'aquest govern.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.