Política

La fiscalia de l'Audiència Nacional demana multes de 3.600 euros per a 16 joves acusats de cremar fotografies del rei a Girona

CATALUNYA

La fiscalia de l'Audiència Nacional demana multes de 3.600 euros per a 16 joves imputats per haver cremat fotografies del rei el 22 de setembre a la Plaça del Vi de Girona, en el marc d'una concentració per protestar contra el procés per aquest mateix delicte contra Jaume Roura i Enric Stern. El fiscal ha decidit no obrir procés contra tres joves més que havien estat inicialment imputats, un perquè només va llegir el manifest, i els altres dos perquè no es pot provar que participessin en els fets.

Contràriament al cas de Jaume Roura i Enric Stern, en què la fiscalia demanava presó i finalment van ser condemnats a pagar multes de 2.730 euros com a autors d'un delicte 'd'injúries greus' a la Corona, en aquest cas el fiscal considera que els imputats haurien comès un delicte d'injúries 'lleus' a la institució monàrquica, i per aquest motiu demana tan sols penes de multa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.