Política

Un jutge de Tarragona cita a declarar un altre jove per cremar una foto del Rei

El jove va cremar una foto del rei en una concentració antimonàrquica convocada el 18 d'octubre a la plaça de la Font

Un jove de Tarragona ha estat citat a declarar aquest matí en un jutjat de la ciutat per cremar una fotografia del rei el 18 d'octubre. La citació ha estat ordenada per l'Audiència Nacional, que ja va prendre declaració a altres imputats per fets similars i els va deixar en llibertat a l'espera que la fiscalia decideixi si els acusa.

Segons ha informat l'organització Alerta Solidària, Santi, de 23 anys i militant de la formació de l'esquerra independentista Endavant, serà interrogat pel jutjat d'instrucció número 4 de Tarragona per un delicte d'injúries a la Corona.

El jove va cremar una foto del rei en el marc d'una concentració antimonàrquica que va tenir lloc el 18 d'octubre a la plaça de la Font de Tarragona, i en solidaritat amb altres joves encausats pel mateix motiu des que a començament de setembre dos independentistes van cremar fotos del rei durant la seva visita a Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.