Política

Chacón assegura que les demandes dels “indignats” són “raonables i possibles”

La ministra de Defensa destaca el caràcter “pacífic” i “reivindicatiu” de la manifestació del passat diumenge a Barcelona

Considera que tots els temes que reivindiquen “han d'estar en el debat polític i democràtic”

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha assegurat aquest dilluns que algunes de les demandes dels “indignats” no només són “raonables”, sinó “possibles”.

En un acte al Fòrum Europa-Tribuna Catalunya en què ha intervingut el President del Senat, Javier Rojo, la titular de Defensa s'ha referit, en declaracions als periodistes després de concloure la conferència, al moviment dels “indignats” i la multitudinària manifestació d'ahir a Barcelona.

Chacón ha destacat en aquest aspecte el caràcter “pacífic” i “reivindicatiu” de la manifestació i ha assenyalat que algunes de les demandes dels “idignats” o són només “raonables” sinó també “possibles”.

“Estan parlant de millores de la democràcia, estan parlant de política incompatible amb la corrupció, estan parlant d'una millor distribució de les càrregues derivades de la crisi. Jo crec que tots aquests temes han d'estar en el debat polític i democràtic”, ha afirmat la titular de Defensa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.