Política

Puig compareixerà aquest dijous davant el Parlament

Ho farà a petició pròpia per explicar el dispositiu policial durant els incidents del 15 de juny a parc de la Ciutadella

És la segona vegada en un mes que el conseller d'Interior s'explica a la Cambra

El conseller d'Interior, Felip Puig, compareixerà davant el Parlament el proper dijous 23 al matí per explicar el dispositiu policial del 15 de juny.

Puig, que compareix a petició pròpia, s'haurà de defensar de les crítiques de l'oposició, que va considerar insuficient l'operatiu dissenyat per fer front a la mobilització d'“indignats” a les portes del Parc Ciutadella, i que va acabar amb alguns diputats agredits quan intentaven accedir al ple.

És la segona vegada en un mes que el conseller compareix davant la Cambra per donar explicacions sobre actuacions dels Mossos d'Esquadra relacionades amb el moviment del 15-M. El passat 8 de juny el conseller d'Interior va explicar davant una comissió parlamentària la seva versió dels incidents del 27 de maig a la plaça de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.