Política

Duran alerta que la política "corre el risc de morir de paraules"

El líder d'UDC promet una nova forma d'actuar: "S'han acabat per part meva les declaracions i contradeclaracions"

El líder d'UDC, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat avui que "la política corre el risc de morir de vella, de morir de paraules, de declaracions buides de continguts, sense interès per a la gent", i ha promès una nova forma d'actuar.

En la carta que cada setmana dirigeix a la militància d'UDC a través del web del partit, Duran assegura: "S'han acabat per part meva les declaracions i contradeclaracions sobre el que no interessa a la gent".

"Segurament no sortirem tant en els diaris, però si fem el que hem de fer la gent ja sabrà valorar-lo", ha afegit el dirigent nacionalista.

Davant el risc que la política mori, ha dit que a UDC li toca "reaccionar", i ha defensat "una relació directa amb la societat a través de la vinculació real amb els problemes reals que la gent viu com a tals".

Duran ha opinat que Catalunya està en un moment "crucial" de la seva història i per això ha defensat "recuperar el sentit d'una mobilització col·lectiva, el prestigi de la nostra Catalunya", el que passa per "sintonitzar" amb els problemes de la gent.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.